lördag 7 april 2007

It can slip away soo easily...

Mamma kom upp till mig precis och sa att min bror hade hamnat på sjukhuset hela natten. Jag kände hur jag blev rädd. Rädd som fan.
David var ute med hans kompisar och skulle ta sig till en fest när en av hans kompisar kommenterade: "öh, du din hals ser ut som Quasimodo."
Hans ena halskörtel hade svullnat upp jättemycket och han kunde knappt andas. De åkte till Södersjukhuset där de inte hade någon halsspecialist, så han blev körd med ambulans till Karolinska där de konstaterade att det var hans halskörtel. Han ska opereras nästa vecka och har blivit hemskickad nu med kanyl och hela köret. Hans ända kommentar var:
- Ja, inte fan ska det hända något på Torsdag för då ska jag spela live med bandet. Men det gör väl inget om jag går ut ikväll och tar kanske 6 öl eller 4 öl och kanske en liten rom?
Haha, David i ett nötskal. Otroligt dumt, och om han hade varit här, så hade jag skällt på honom (han fyller 24 i år ^^) men nu skrattar jag mest, för han är en förståndig människa, med ett behov av alkohol på Påskafton.
Känns lite kymigt, för att se min bror live nuförtiden, måste man beställa biljetter på Ticnet. Lite määääkigt är det allt.

Det är sånna här dagar som gör att jag bli påmind om hur mycket mina brödrar betyder för mig. Vi har ingen bra kontakt överhuvudtaget, Daniel flyttade hemifrån när jag var 6 år. Han flyttade till Sthlm för att fortsätta med sin fäktning, då var han 16 år. När han var 18, flyttade han till USA för då hade han blivit bäst i Sverige och de kunde inte erbjuda honom mer eller bättre träning här i Sverige. Idag är han 29 och är en konstorsgubbe och har flera NCAA utmärkelser inom fäktning. Han hade representerat USA i OS 2000 om hans Greencard inte hade klyddat. David flyttade jag var 12 år. Han ville gå på KTH (kungliga tekniska högskolan) och flyttade när även han var 16 år. Idag är han 24 och är Art Director på ett företag. Sen dess så ser jag mina brödrar 2 gånger om året eller mindre. Tyvärr. Jag verkligen älskar när mina brödrar är hemma. Samtidigt är bäst. De är såå sjukt roliga.

Ni förgyller min tillvaro, time to time.

(Ang. bild. Daniel till vänster och David till höger. Hahahaha, Daniel har dubbelhaka, han är vältränad, men liiiiite fett ser man. Maha!) OCH NEJ! VI ÄR INTE RASISTER, NAZISTER, FRÄMLINGSFIENTLIGA ELLER WHATSOEVER. VI TYCKER BARA DET ÄR KUL ATT DRIVA MED HITLER.

Inga kommentarer: