tisdag 22 februari 2011

Häj och hå (110222)


Hej människor!
Hur mår ni idag? Jag mår bättre än jag har mått den senaste 1½ veckan. Allt började med att jag har varit hur deppig som helst över mat osv, vågen visade att jag tappat väldigt lite vikt vid senaste vägningen. Sen blev min andra halva opererad och tog bort en godartad tumör och sen fick han maginfluensa som jag tog över. Och nu är vi här.
Jag kan erkänna att jag fuskat med maten! Jag har ätit pizza och popcorn. Jag både ångrar mig men samtidigt inte. Känns som att jag borde ångra mig och allt detdär men det smakade faktiskt gott och jag har saknat det hur mycket som helst! Speciellt popcornen kom jag fram till nu. Men jag måste inse att jag kommer att få äta det snart igen, fast det känns som att jag aldrig någonsin kommer att få äta det igen. Dendär hjärnan alltså, som den spökar och har sig.
Jag har fått en "specialartid" hos min hälsocoach på Xtravaganza. Hon mailade mig och frågade hur jag mådde och hur det gick så jag bröt ihop och skrev precis hur jag mådde och sådär. Så imorgon, innan det vanliga mötet kl 17, ska jag dit och snacka med henne. Få lite pepp! Det kan jag verkligen behöva. PeppPeppPepp!
MEN!
Jag har lyckats peppa upp migsjälv lite också, så jag ska fortsätta med dedär sopporna ett tag till men jag ska inte mäta mig förrens nästa vecka igen. Vågar knappt nu när jag fuskat med maten så det känns inte lönt att döda den lilla peppen jag har kvar.
NU!
Har jag babblat klart, ska lägga upp förra veckans mått också!

Au Revoir!

Inga kommentarer: